top of page
  • Foto van schrijverxcentric

Quatre en Rouge

een parfum vol bravoureNet zoals de iconische QUATRE-ring blijven de gelijknamige parfums van Boucheron zichzelf opnieuw uitvinden, als wilden ze almaar nieuwe olfactorische dimensies onthullen van hun icoon: een assertieve Parijse vrouw die stevig verankerd is in haar eigen tijd.


In 2019 bracht Boucheron de limited edition RED van het kenmerkende Boucheron-sieraad uit: een van de ringen was toen fascinerend rood. Een hypnotiserende tint die vandaag de flacon verovert en het verhaal vertelt van een nieuwe geurcreatie die nóg gedurfder, nóg hartstochtelijker en nóg intenser is.


Het gloedvolle opus zoomt in op het vurige temperament van een inspirerende vrouw op wie we allemaal willen gelijken.


Het parfum.

Deze flamboyante oriëntaalse creatie met veel fruit en bloemen – een quatre-mains getekend Mylène Aleran en Michel Almairac van parfumproducent Robertet – heeft een zwak voor natuurlijke materialen. Resultaat: een sillage die voortdurend mee-evolueert met de huid.

Echoënd naar de pomme d’amour-flacon opent het parfum met een akkoord van malse en tegelijk knapperige rode appel. De ver-leidelijke vrucht wordt in de topnoot gedragen door essences van stralende bergamot, opbeurende mandarijn en sappige peer, en ademt de ondeugende accenten van een onweerstaanbaar kindv-rouwtje.


Vervolgens wordt de vrouwelijkheid uitgediept: gesofisticeerde irisboter zorgt voor extra elegantie, absolue van roos voor extra passie. Tot slot doordrenkt een nagenoeg groen accent van zwarte bes het hart van de compositie met pure bravoure.


De basis van dit nieuwe parfum werd als een uitzonderlijk kunstwerk zorgvuldig gebeeldhouwd en vat de vele facetten van de QUATRE en ROUGE-vrouw samen in zoete accenten van marshmallow, vinnige framboos, zwoele patchoeli en een streling van muskus. Wie is deze vrouw? Niemand die het echt weet… En net daarom is ze zo begeerlijk.

Boucheron Quatre en Rouge zal vanaf 1 oktober 2019 beschikbaar bij :

Planet Parfum, ICI PARIS XL

GALERIA INNO

en bij de onafhankelijke parfumerieën.

12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page