top of page
DP_47003 1.jpg
XCENTRIC logo 02 white.png

IN 1935 OPENDE LOUIS SMETS OP DE WERELDEXPO IN BRUSSEL EEN ETABLISSEMENT WAAR JE KON ETEN EN DRINKEN TERWIJL EEN ORKEST OPERETTELIEDEREN EN OBERBAYERNMUZIEK SPEELDE. EEN JAAR LATER PLANTTE HIJ ZIJN SUCCESVOLLE CONCEPT OVER NAAR DE TOT OP DE DAG VAN VANDAAG BEKENDE REVUETEMPEL HET WITTE PAARD IN BLANKENBERGE. NA DE TWEEDE WERELDOORLOG OPENDE DE FAMILIE SMETS NIEUWE HUIZEN IN KNOKKE EN OOSTENDE EN DOORHEEN DE JAREN MAAKTE HALF SHOWBIZZLAND NAAM EN FAAM IN DEZE LEGENDARISCHE ZALEN. DE ZAAL IN KNOKKE SLOOT EIND JAREN 70 DE DEUREN EN DE HUIDIGE ZAAKVOERDER, BEN VAN DEN KEYBUS, OVERLEEFDE MAAR NET DE ALLESVERWOESTENDE BRAND DIE WOEDE OP 18 APRIL 1974 IN HET WITTE PAARD IN OOSTENDE.

Het Witte Paard
DÉ SHOWTEMPEL VAN VLAANDEREN

Als vierde generatie zet Ben Van den Keybus de familietraditie succesvol voort. Door recente over-names en moderniseringen wist hij de groep terug te laten groeien en deze zelfs breder uit te bouwen. Vandaag omvat Het Witte Paard Hotels & Events onder andere vier hotels, twee restaurants en de evenementenlocatie Het Witte Paard. Daarnaast verzorgt de groep ook de horeca-uitbating van de feestzalen in het Casino van Blankenberge en beheren ze een eigen taxidienst, TaxiKust.

HET WITTE PAARD HOTELS & EVENTS STAAT AL MEER DAN 80 JAAR GARANT VOOR TOP-ENTERTAINMENT AAN DE VLAAMSE KUST

De bekende zomerrevue blijft een vaste waarde en de formule is eigenlijk altijd dezelfde gebleven. Internationale circus-acts, gekende Vlaamse artiesten en wereldberoemde gasten zorgen samen voor een unieke mix op het Blankenbergse podium.

Tijdens de zomermaanden mogen ook de klassieke sketches niet ontbreken. Uiteraard gaat Het Witte Paard mee met zijn tijd en onderzoeken ze jaar na jaar opnieuw hoe nieuwe technologieën, muzikale vondsten en nog indrukwekkendere acts hun publiek kunnen blijven verbazen en verwonderen.

In 2017 onderging de alom gekende zaal daarom ook een facelift en werd er onder meer een enorme LED wall van 60m² geÏnstalleerd waardoor de mogelijkheden aan visuele ondersteuning van de shows en evenementen eindeloos zijn geworden.

De strakke moderne afwerking creëert daarnaast ook de ideale thuisbasis voor de dinershows die sinds kort ook deel uitmaken van de vaste programmatie. Tijdens deze unieke dinershows worden zang, dans en spektakel begeleid door een driegangendiner. In een klassevolle setting genieten de gasten hier nu van een spetterende avond met bijzondere acts uit binnen- en buitenland.

IEDERE BEZOEKER EEN BIJZONDER MOMENT LATEN BELEVEN, DAT IS HET DOEL VAN HET WITTE PAARD

 

Het Witte Paard garandeert ambiance! Zang, dans, muziek, humor, acrobatie, schitterende kostuums en visuele hoogstandjes wisselen elkaar in een hoog tempo af. Het Witte Paard slaagt er verrassend genoeg jaar na jaar opnieuw in om met dezelfde basisingrediënten een totaal nieuwe ervaring aan te bieden. De dinnershows, die sinds vorig jaar vast op het programma staan, zorgen voor een bijzondere totaalbeleving. De show wordt afgewisseld met een driegangenmenu. Waar de zomershows meestal uitmonden in een gigantisch feest, probeert Het Witte Paard tijdens de dinnershows eerder te verbazen en de bezoekers op alle manieren culinair en cultureel te verwennen.

IMAGINATION 2019

Het Witte Paard zet in 2019 nog extra in op totaalbeleving. Verbazing, sensatie, amusement en genot zijn maar enkele van de emoties die elke gast zal kunnen ervaren gedurende deze spetterende liveshow! Imagine a night to remember. That’s what you get!

De cast bestaat uit ondermeer Patrick Onzia, Daisy Thys en Dimitri Verhoeven.

OOK TIJDENS DE ZOMER IS DE SHOW COMBINEERBAAR MET EEN DINER

 

Het is steeds mogelijk om een bezoek aan het Witte Paard te combineren met een Showmenu in hotel Aazaert. Cava, wijnen en water zijn altijd inbegrepen in de prijs. Na het diner gaan de gasten naar de zaal van het Witte Paard om hun unieke avond verder te beleven.

DP_47365 3.jpg

Ann Fransen & Ben Van den Keybus

DP_47554 1.jpg
DP_47107 1.jpg

DATA, RESERVATIE EN

HOTELARRANGEMENTEN

Het Witte Paard Hotels & Events biedt verschillende interessante arrangementsformules aan. Zo kan u een showbezoek combineren met een diner en hotelovernachting, inclusief uitgebreid ontbijt. Meer informatie hierover is eveneens te vinden op de website www.witte-paard.be.

DP_47362 1.jpg
DP_47397 1.jpg
DP_47434 1.jpg

Foto's van de show in 2018.

Verbazingwekkende acts in een verbluffende mix van sensuele dans en tijdloze muziek!

www.witte-paard.be

bottom of page